advertisement
Question
Posted by: Miss abc | 2012/09/19

Urology

Dear Doc, As I did not find a urologist in your expert docs list, I wrote to you. I am sorry . It is for My sist 52 having BP + Psoriasis: No meds for both. Having developed a sensation as if bladder was not emptying fully, she was adv routine urine test: showed presence of pus cells while culture of the same sample shows: ZN and AFB -ve and No Pathogens isolated after 24 hours. Sir, My query is why does this happen? Is the report wrong? / should I repeat the test in another lab? Hope you will respond soon.
Please mail me the reply to : orgonchi@yahoo.com. Warm Regards

Not what you were looking for? Try searching again, or ask your own question
Our expert says:
Expert ImageGynaeDoc

I am not sure why you think that the report is wrong. It indicates that there was probably no bladder infection at the time.

Best wishes

The information provided does not constitute a diagnosis of your condition. You should consult a medical practitioner or other appropriate health care professional for a physical exmanication, diagnosis and formal advice. Health24 and the expert accept no responsibility or liability for any damage or personal harm you may suffer resulting from making use of this content.

1
Our users say:
Posted by: gynaedoc | 2012/09/24

I am not sure why you think that the report is wrong. It indicates that there was probably no bladder infection at the time.

Best wishes

Reply to gynaedoc

Have your say

Thanks for commenting! Your comment will appear on the site shortly.
Thanks for commenting! Your comment will appear on the site shortly.
advertisement